Om oss

Ledere, crue og utstyr

Mariann Fennefoss

Tor Andre Fennefoss

Tom

Odwan

Spørsmål. Ta kontakt her..

 
 
 

Disponibelt utstyr:
2 hytter, 4 lavvoer, 
5 telt og 6 båter.
Vi har også flere kanoer, kajakker, seilbrett, tuber, liggeunderlag, luftmadrasser og mengder av utstyr til lek og konkuranser.
Og veldig viktig...
Alt som trengs for å lage god mat ute i naturen.


For alle !!

Foreløpig har vi mest på vann. Samarbeid med idrettslag er snart på plass, og utfordringer i naturen kommer.
Vi jakter på

nye aktiviteter

hele tiden

...Tilpasning...


Dette er åpent for alle og at nettopp du er inne på denne siden gleder meg stort.

Jeg har vært på HiA med studiet Idrettsledelse for funksjonshemmede. Et givende studie hvor jeg har fått noen venner som ikke bare går ned en trapp uten å måtte planlegge det på forhand. Og selv om det er blitt så "fine" metroer over hele byen, så er det ikke noe gøyere å ta bussen av den grunn. Kanskje jeg forstår litt av hva dette går ut på. Ønsker å hjelpe til både med turer planlegging og andre ting. Aldersgrensen for tilskudd til idrettsutstyr ble hevet noe her nylig. Greit nok, men hvorfor aldersgrense i det hele tatt. Har ikke vi "gamlinger" også lyst og lov til å drive med idrett. En stol som kan ta seg fram til naturopplevelse ute i terreng, er vel bedre enn en stol hvor en mann fra veivesenet må løpe foran og finplanere asfalt hele tiden. Jeg ønsker å bruke min erfaring fra idretten til at du skal få bli med på turer og ta utfordringer du ikke trodde du ville få oppleve.


Opplevelser for alle er hva vi ønsker å få til.
Så langt som mulig justerer vi aktivitetene til din grad funksjonshemning. Her er litt om hva vi kan gjøre sammen.


Natursti i åpent terreng. Padling på flatt vann, eller kanskje i en elv.

By-skjekta ut til en holme. Prøv en ekte racerrobåt en ettermiddag. Orientering, også med overnatting i naturen. Varmtvannsbassenget og følelsen av vektløshet. Hyttetur ved sjøen med kano eller seilbrett. Vintertid på kjelke eller slede. Alpint, langrenn, sittski og hundespann.

Vi ønsker å være der det skjer!!
Vi justerer til alle behov !!